Consumenten emailadressen kopen en huren

Miljoenen opt-in B2C emailadressen

Consumenten emailadressen kopen

In het geval dat u consumenten emailadressen/leads wilt kopen om deze zelf te kunnen mailen, zullen wij op een passende wijze de benodigde toestemming van de ontvangers voor u moeten verkrijgen.

Er is een grote variatie in aanpak om dit te doen: via co-registratie, enquêtes of via exclusieve campagnes. De kosten voor een emailadres met toestemming om te mogen mailen zijn afhankelijk van de gekozen wervingsmethode, denkt u aan enkele dubbeltjes tot een veelvoud daarvan per opt-in emailadres. U mag een adres tot aan uitschrijving zelf mailen.

Een behoorlijke, maar waardevolle investering, zeker wanneer u het aangekochte bestand met een slim, succesvol startprogramma aan uw eigen database toevoegt.

Consumenten emailadressen huren

Wij kunnen emailadressen selecteren uit meer dan 100 verrijkte consumenten bestanden met meer dan 4 miljoen opt-in adressen (double en zelfs triple opt-in). Aansprekende titels (op aanvraag) met de selectiekenmerken voor vele interessante doelgroepen.

Alle adressen uit deze premium bestanden hebben een bewuste, seperate opt-in toestemming afgegeven voor het willen ontvangen van relevante partnermailings. Dit kan dus eenvoudig uw nieuwsbrief zijn die door deze premium uitgevers bij de gewenste doelgroep wordt afgeleverd, keurig in hun Postvak IN.

Geen SPAM, een hoog percentage openers en dan is het aan uw aanbieding/propositie inclusief de linken naar uw eigen landingspagina/site om van een geïnteresseerde een klant te maken.

Selectiemogelijkheden (verrijkte adressen)

Aan de hand van uw doelgroepwensen wordt er een telling gemaakt van het beschikbaar aantal emailadressen. Verrijkte consumenten databestanden hebben de volgende selectiemogelijkheden:
Leeftijd

Leeftijd

Geslacht

Geslacht

Regio

Regio

Interesse

Interesse

Gezin

Gezin

Vraag naar meer

Vraag naar meer

Zoekt u heel specifiek huis- of huisdierbezitters, ouders van kinderen tot een bepaalde leeftijd, mensen uit een specifieke inkomensgroep of met een bepaalde opleiding?
Of bent u juist op zoek naar Fashion- en Beauty-lovers, Golfers, Beleggers, Autobezitters?
In heel Nederland of in een specifieke regio?

Wij helpen u graag met de juiste selectie!

Huren massa (onverrijkte adressen)

Zoekt u de massa?
Naast het verzenden via de premium uitgevers zijn er ook miljoenen adressen beschikbaar uit de tientallen concept-bestanden, veelal single opt-in. Weliswaar met minder selectiemogelijkheden, maar voor vele bedrijven geldt: de massa geeft kassa! Deze concept-adressen zijn erg voordelig per adres.

Stuur mij direct alle informatie m.b.t. consumenten emailadressen:

* Verplichte velden