Emailmarketing wetgeving

Spammers maken zich niet geliefd!

Emailmarketing en wetgeving

Een geweldig indrukwekkende èn meetbare manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen is het versturen van uw nieuwsbrief naar een flink aantal emailadressen, maar er zijn strenge regels. En dat is maar goed ook!

Consumenten emailadressen huren

In Nederland en in vele omliggende landen geldt dat een verzender van een mailing een opt-in toestemming moet hebben van de ontvangers om een mailing naar ze te mogen versturen.
Gelukkig maar, want anders zou u dagelijks een veelvoud van het aantal oninteressante mails ontvangen dan nu het geval is en dan verdwijnt alle relevante mail tussen de vele ongevraagde aanbiedingen.

Er is dus toestemming nodig, maar let op: er zijn nog steeds online aanbieders die u complete mailbestanden aanbieden, inclusief emailadres. U mag de bestanden kopen, maar u mag ze dus niet gebruiken om mailen en dat vertellen de aanbieders er niet of niet graag bij! Mailt u deze aangekochte adressen toch, dan bent u aan het SPAMMEN. Dat wilt u niet.

Van SPAM wordt niemand beter! En voor u het weet staat u met uw bedrijf op een blacklist en wordt uw zakelijke emailverkeer geblokkeerd. Koop geen bestanden.

Gelooft u de onzin niet dat één keer mailen wel zou mogen, of dat het met een uitschrijflink in de mail zou mogen... Het is simpelweg niet waar. De mailende partij dient zelf toestemming te hebben van de ontvanger en de toestemming is niet overdraagbaar. Los van mogelijke boetes wilt u ook niet de reputatie aan uw potentiële klanten afgeven dat u niet netjes uw zaken regelt, toch?

SPAMMERS maken zich niet geliefd, en terecht!

Klik voor meer informatie naar ACM, DDMA en Privacy Waarborg.
acm
ddma
Privacy waarborg

Contactgegevens

contact@mailbestand.nl
of bel: +31 (0)23 540 21 66

Papentorenvest 13
2011 AV Haarlem
Nederland