Zakelijke emailadressen huren

Miljoenen opt-in emailadressen

Zakelijke emailadressen huren

Mailbestand.nl biedt u de juiste en betrouwbare manier om via externe emailadressen te scoren!

Wij kunnen zakelijke emailadressen selecteren uit meer dan 100 verrijkte zakelijke emailbestanden met meer dan 5 miljoen opt-in adressen (double en zelfs triple opt-in). Aansprekende titels (op aanvraag) met de selectiekenmerken voor vele interessante doelgroepen.

Alle adressen uit deze premium bestanden hebben een bewuste, seperate opt-in toestemming afgegeven voor het willen ontvangen van relevante partnermailings. Dit kan dus eenvoudig uw nieuwsbrief zijn die door deze premium uitgevers bij de gewenste doelgroep wordt afgeleverd, keurig in hun Postvak IN.
Geen SPAM, een hoog percentage openers en dan is het aan uw aanbieding/propositie inclusief de linken naar uw eigen landingspagina/site om van een geïnteresseerde een klant te maken.

Zakelijke emailadressen kopen niet mogelijk

Zakelijke adressen om te mailen kan je alleen huren, niet zomaar kopen.

Dit is vanwege de benodigde opt-in toestemming van ontvangers, (zie wetgeving). U kunt online nog steeds vele zakelijke bestanden inclusief emailadressen kopen, maar deze mailbestanden bevatten vaak veredelde KvK-data, veel info@...-adressen en deze emailadressen mogen niet door u gemaild worden!
Mailt u deze aangekochte emailadressen toch, dan bent u aan het SPAMMEN. Gelooft u de onzin-praatjes niet dat één keer mailen wel zou mogen, of dat het met een uitschrijflink in de mail zou mogen... Het is niet waar. De mailende partij dient zelf toestemming te hebben van de ontvanger en dit is niet overdraagbaar. Los van mogelijke boetes wilt u ook niet de reputatie aan uw potentiële klanten afgeven dat u niet netjes uw zaken regelt, toch?

SPAMMERS maken zich niet geliefd, en terecht!

Selectiemogelijkheden

Aan de hand van uw doelgroepwensen wordt er een telling gemaakt van het beschikbaar aantal emailadressen. Verrijkte consumenten data-bestanden hebben de volgende selectiemogelijkheden:
Branche

Branche

Functie

Functie

Bedrijfsgrootte

Grootte

Regio

Regio

Vraag naar meer

Vraag naar meer

Zoekt u emailadressen van zzp'ers en kleine zelfstandigen tot 3 werknemers in Noord Holland?
Er zijn 12.000 adressen beschikbaar in Noord Holland, in heel Nederland zelfs 139.000!

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om te mailen naar de persoonlijke emailadressen van het Algemeen Management bij bedrijven of enkel emailadressen van DGA's (en hun secretariaat)?
Of juist alleen naar persoonlijke emailadressen in de Zorg, of in de (Financiële) Dienstverlening, de Bouw, Automotive (ook Transport/Vervoer), Food, Retail, Horeca, Industrie of wilt u (laten) mailen naar emailadressen binnen de Overheid? Het kan!

Misschien heeft u enkel iets aan een gerichte mailing naar emailadressen van Facility Managers, van Inkopers, het Secretariaat, Marketing en/of Sales Managers, of juist alleen naar de emailadressen van HR of ICT Managers. Naar de persoonlijke emailadressen van Beslissers bij kleinere of juist grotere bedrijven?

Kortom, het laten mailen naar emailadressen van specifieke functionarissen binnen één of meerdere benoemde branches, in heel Nederland of in een specifieke regio kan via Mailbestand.nl.

Wij helpen graag met de juiste selectie!

Stuur mij direct alle informatie m.b.t. zakelijke emailadressen:

* Verplichte velden

Contactgegevens

contact@mailbestand.nl
of bel: +31 (0)23 540 21 66

Papentorenvest 13
2011 AV Haarlem
Nederland